Elan 350 – Mer info

Nå begynner mer detaljert informasjon om den siste modellen fra Elan å bli tilgjengelig. På bildet under ser du hvordan innredningen vil bli. Planløsningen blir i prinsipp som i Elan 340. Men Elan 350 er en god del større.

Forkabinen er meget romslig med en køye som har bra bredde også helt fremme i bauen. Det er store skap som kan demonteres for regattaseiling. Da blir bare veggene stående igjen. Under køyen er det et stort stuerom hvor spinnakeren kan ligge ved regattaseiling. Da hengsles sengebunnene opp langs veggen.

Akterkabinen har på det minste ca 60 cm opp til taket. Også her kommer det demonterbare skap.

Byssa har god plass til det meste. Kjøleboksen er den samme som står i Elan 380 og vaskene er like store som i Elan 410.

Vi har vært på verftet og sett dekket. Her kommer mange fine detaljer. Noen av dem kan du allerede nå se på de norske Elan 310. Her bruker vi fairleads fra Antal i stedet for blokker til brasen og tackline i ASOP systemet. Dette tror vi blir en meget bra løsning.

På Elan 350 er samme type fittings benyttet på flere steder hvor defleksjonsvinkelen på liner er lav. Dette gir et rent og pent dekk. Tauverket vil komme fra Gottifredi Mafioli som leverer noe av beste du kan få. Vi gleder oss til å få båten hjem.

Kommentarer er stengt.

%d bloggere like this: